"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, January 27, 2012

Hadiah dari Star Letter Drypers parenting Circle..untuk yang kesekian kalinya..

Dah kabo dah kan.. dapat 2 star jek kali ni.. tapikan..1 star pun hadiah dia dah kusmangat banyak. Boleh save banyak giler dah..

Sampai cik abang yang hantar tu pun dah kenal sangat-sangat sebab selalu hantar parcel dari drypers ke rumah ni.. hihi

Setiap kali dapat, Tina la yang paling gembira. Sibuk nak bukak2 kotak bagai walaupun dah tau isinya drypers..huhu

Kali ni dapat hadiah tambahan sebab gambar kami sekeluarga tersiar dalam parenting circle mereka. So dapat extra drypants.. yeah!

Layan gambo jek la ek..







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...