"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, May 3, 2012

Selalu Sangat Jatuh Cinta..

Mama jatuh cinta pada roses kembali. Hukhuk.. dulu-dulu pernah jatuh cinta & beriya2 tanam tapi dek kurang ilmu.. hampir 90% kiok begitu sahaja..

Sekarang ni mama dah jumpa group orang2 yang cintakan roses kat facebook. Banyak ilmu mama dapat dari sana.. bagus betul!

Hasilnya..



1st time beli pokok ros online weh!! Alhamdulillah pokok ni sampai dalam keadaan segar & sihat walafiat pun..pasu kecil tu GREEN APPLE & pasu besar tu DIJON





yang ni hasil rembatan kat nuseri pasar peladang skudai.. namanya belum dipastikan




Ini pun hasil rembatan dari nuseri yang sama jugak tapi dah dikenalpasti namanya.. FRILL WHITE






hahaha.. susah kalau dah jatuh cinta nih kan.. :D


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...