"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, May 14, 2012

Update Monavie after 2nd bottle

Okeh.. kita cerita pasal monavie punya update ye.. botol kedua sudah selamat ke titisan terakhir dah..

So far, Tina memang lom clean lagi dari batuk & selsema. On off la 2 benda ni. cuma hidung dia dah kurang bengkak bila dia selsema. Mama pun cuba kurang2kan bagi ubat. Bagi minum air suam banyak & terus monavie je..

Sekarang tina minum monavie pun dah tak payah minum air lagi dah. dia dah ok sangat2..

sepanjang monavie ni badan dia memang kerap berpeluh2.. basah2 baju & bila baju lembap dek peluh..mula lah dia akan ruam.. hihi.. so kat rumah mama selalu pakaikan short & singlet sahaja.. biar badan dia tak lembap sangat..

so skrg ni masuk botol ke-3 monavie ye.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...