"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, December 30, 2012

Saja La Tu.. :)






Saja la tu kan.. dah lama tak menepek gambar sendiri kat blog.. Ni masa nak gi jemputan kawen kat Rini Hill last week..

Gambar sebelum masuk tahun baru kan.. aduhai..hahaha.. nak jugak...

Sekarang ni serba serbi malas.. sampai nak touch up muka sendiri pun dah naik malas..


1 comment:

Lelord said...

hahahhaa xpe kiranya ada arr up entry kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...