"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, April 24, 2013

Oooo... Perfect 365 ye..


Sebelum ni mama selalu nampak gambar orang cantik2 kat FB.. macam takde cacat cela langsung.. licin mulus gitu..

Rupanya!!

Allah..mama yang tak tau okeh.. ada application kat android.. "Perfect 365" itu yang mama jumpa.. jadi saja mengada2 download & mula menggodek gambo.. hahahaha.. 

Makanya.. jumpalah rahsia kecantikan & kemulusan gambar mereka2 itu.. hihi... Ni mama saja la letak sebelah2 gambar yang edit dengan perfect 365 dan yang original picture. 

Guna yang "natural" jek.. kang kalo guna breeze la, angle la.. tu semua application siap bohkan mekap lagi hihi.. kelako plak rupanya :)

Application tu buat kulit jadi mabeles giler la.. hihihi.. perasan lawoo sekejap la ye.. ampun.. :)

Korang dah try?? Hahaha... ala tau..mama je yang tertinggal kapal terbang :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...