"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, October 11, 2014

Aktiviti Dalam Kereta

Dia memang addicted dengan buku. Bawak lah dia kemana pun.. tapi kalau nampak book store.. mula la gelisah. Tak dapat pun nak beli dek sebab buku2 yang jual dah ada.. jalan2 tengok pun jadi lah. Itu lah dia ni.. Kedai aci pun jadi je asalkan ada buku.. haih..

Ni aksi dalam kereta, nak pegi skolah agama. Khusyuk la sangat2 dengan buku..
 

Ha ni masa dah bgtau nak amik gambar. Cepat2 letak buku kat tepi. Posing entah hape2 je hihihi..


Sebelum kuar rumah nak gi skolah agama..

Apa yang mama abah usahakan sejak dia kecik nampaknya menjadi. Nak dia suka dengan buku. Pantang nampak buku.. :)

Bila kita nak buat library kat rumah kita ye?
Setting cantik2.. hmmm.. mama berangan hihihi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...