"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    2 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, May 26, 2010

Hmm.. Musim Buah Kuini Dah Tiba


Inilah kali pertama Tina mama beri peluang merasai betapa bestnya makan buah kuini. Buah yang ini mama beli kat pasar malam masa balik umah kota weekend lepas. Dah start musim rupanya..

Bila balik kampung pulak, mak usu mama dah simpankan buah kuini dari pokok yang arwah atuk & nenek tanam. Merasa la juga buahnya yang besar, manis dan tak berulat tu..

Sesiapa yang suka buah kuini.. boleh la cari kat pasar ye!

1 comment:

Diamilikku said...

moga tina cepat sembuh ya sha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...