"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, January 7, 2010

Contest 3G



Dan ini ialah contest anjuran Blog Seorang Lelaki :) ... Jom join! Click kat contest banner kat atas tu ye!

2 comments:

Dilla Ady said...

gud luck ye tuk dua2 contest ni kak..rajin tul masuk contest lately ye..

Zul said...

Thankz sebab join...
Maaf lambat wish.. hehe
sebab bz melanda.. haha!
Tarikh tutup dah hampir...
Zas... hehe!
semoga berjaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...