"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, January 18, 2010

Contest Aksi Menarik Ketika Membaca



Hehehe..jangan marah..contest lagi nih. Terjumpa kat blog mama zara and mama terus check it kat syima syawal's blog. Nak join jugak lah..


Ini gambar candid yang dipertaruhkan...chewah..

NAMA : NUR AIN QISTINA BINTI MOHD NOOR HISHAM
HUBUNGAN : ANAK



Masa ni umur Tina baru 1 tahun 4 bulan. Dia memang suka berada di area ini..sebab ada banyak sangat buku yang boleh ditengok dan disepahkan...

Mama rasa macam dah lengkap dah nih...ok la tuh..
Dan kepada yang nak join...cepat! ..click banner diatas ye!!

1 comment:

lily azliyana @ mama zara said...

Kalau sebut pasal buku, rasenye tkde sape boleh celen tina kot..mmg sungguh2 ulat buku die nih...hehehe

nway, gud luck tina!!..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...