"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, January 18, 2010

Contest Sweet picture Anak bersama Ibu


Hmm..ini pun contest baru ye..mama nak join gak..jangan marah sekali lagi. Contest ini anjuran blog ibu dan MYTOMEIOUTLET

Gambar pertaruhan kali ini ialah..


Nama Ibu : Nor'Aisah Binti Abdan
Nama Anak : Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham

Tarikh Lahir : 22 Oktober 2007


Ok lah..syarat dah dipatuhi..dan kepada yang nak join..contest berakhir pada 29 Januari 2010..masih ada masa lagi!!!

1 comment:

e!ya said...

salam tq join contest kita so gd luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...