"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, January 6, 2010

Hello Kitty Giveaway

Powered by BannerFans.com

Kali ini mama nak join giveaway dari ULAT'S WONDERLAND ...peminat hello kitty! Mana lah tau ada luck kan..

Dan kepada sesiapa yang nak join jugak sila click kat giveaway banner diatas untuk mengetahui apa yang patut dilakukan. Cepat! Giveaway berakhir 10 Januari 2010 ...

1 comment:

uLat cOmeL said...

hye!
thnx 4 ur participation k.
gud luck!
(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...