"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, January 15, 2010

I am away ye..nak balik kampung!

Actually mama sebenarnya dah bangun pagi-pagi lagi sebab nak buat post untuk hari ini tapi dukacita dimaklumkan streamyx mama tak boleh guna. Modem rosak rasanya. Lampu DSL kat modem tak menyala. lagipun kalau mama off pastu on balik..tak semua lampu hidup. Mama dah wat report kat TM.. tunggulah technician datang tukar modem ke pe..

Ni mama online kat rumah MIL mama jap sebab mama nak balik kampung abah kat parit baru, pontian. Kami nak bermalam kat sana..sesekali gi kampuing ni excited jugak. Lebih-lebih lagi anak-anak..

So..mama tak sempatlah nak buat post yang lain.. harap-harap dengan post yang ini dapat memberitahu kawan-kawan blogger mama la ye. Namun silalah visit blog mama dan tolong klik-klik nuff mama yang mama baru belajar letak tu ha..hehehe...

Jumpa lagi!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...