"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, January 8, 2010

Mama & Contest...

Isy..jangan tertipu yek, bukan mama nak wat contest tau. Mama lom terbuka hati nak buat contest. Hehehe... follower lom banyak hikhikhik...

Hmm... mama join banyak contest nampaknya pembukaan tahun baru nih. Bukan pe..bersama-sama memeriahkan dunia blog contest... menang tak menang, lucky ke idak..tu bukan masalahnya. yang penting mama support sape2 yang wat contest. Kenkadang kenal pun idak.. baru terjah blog sekali dua..ada yang tak pernah tapi bila terpandang contest yang diiklankan.. mama tertarik nak join.

Kengkawan..jom la support mereka-mereka yang wat contest! ...

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..mmg sporting la sha ni join byk contest yg ade.very2 supportive n me as salah sorang yg menganjurkan contest pon sgt berterima aksih atas sokongan sha..=))

smoga dimurahkan rezki menang byk contest pasni k..=D

Qistina's Mama n Abah said...

hehehe...tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...