"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, February 2, 2010

Trauma : Malam Pertama : Lelap jam 5.30 pagi

Semalam adalah malam pertama kami 3 beranak tidur dirumah selepas kejadian tersebut. Seperti yang mama jangka, mama tak boleh melelapkan mata. Jadi mama online sambil membuat kerja-kerja rumah seperti melipat pakaian dan mengemas. Tina dan abah mama biarkan tidur nyenyak..

Jam 5.30 pagi barulah mama terlelap memandangkan tak sampai setengah jam lagi abah akan bangun utuk mandi dan pergi sekolah. Seksa mama rasa tapi.. hmmm...

Abah ke sekolah 6.40 pagi, dan 7.15 pagi kakak ipar mama iaitu mummy azie datang jemput mama dan Tina. Kami berdua akan berada dirumah mummy azie sehinggalah abah balik sekolah..sampai dirumah mummy azie, mama tidurmerehatkan fikiran dan badan seketika. Tina tak perlu dirisaukan sangat sebab ada mummy azie & kimi.. thanks mummy azie

Dan ketika post ini mama tulis, jam menunjukan 2.47 pagi.. dan mama masih berjaga..Allah kasihanilah kami...

3 comments:

CatlinaFly said...

insya allah dipelihara oleh Allah buat anda sekeluarga..mmg ngeri dgr cite pasal org nak pecah masuk umah tu eii..mujo husband u sedar...

Diamilikku said...

insya allah takde pape dah...sha jgn gini..kena kuatkan semangat tau....be strong dear...

kakyong said...

scary baca n3 u yg seblum ni .. kalo kakyong pun trauma juga dibuatnya.. dah le kakyong hari2 tidur lewat 1-2 pagi


btw, take care ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...