"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, February 21, 2010

Wonderful Day!

Mama nak update tentang hari yang penting buat hubby tersayangku itu! Ya!!! It was his birthday.. fall on 3rd Feb 2010. Few days after rumah nak kena pecah masuk tu. Masa tu mama memang ingat birthday abah tapi mama just masih terlalu berserabut untuk celebrate..

Yet, pada hari birthday tu... Ibu mertuaku yang tersayang telefon pagi-pagi lagi dah. Kata nak belikan kek untuk abah..hehehe..kecik tapak tangan..halaman rumah mama tadahkan. So MIL kata tak yah beli kek dah. Nanti dia & FIl datang rumah kakak ipar (yg mama dok waktu siang ..lepas rumah nak kena pecah aritu) untuk celebrate..

Petang, after abah balik sekolah, MIL & FIL pun sampai dengan cheese cake kegemaran abah..chocolate cake untuk mama ( info: mama tak makan cheese cake okeh) so kami celebrate la sesama. Makan-makan.. sampai maghrib.

Mama memang tak belikan apa-apa untuk abah birthday kali ini. Just warm hug & kisses jek yang mama mampu nak bagi. More kisses from Tina...




hehehe..kek abah ada doraemon tau..MIL kata dah takde choice..ni lah satu-satunya cheese cake yang tinggal. Tak pe lah abah...doraemon tu kasi kat Tina jek..




My handsome& lovely hubby potong cake. Sempat gak mama suapkan abah cheese cake as usual..


Semoga abah sentiasa happy dan bahagia dengan Tina & Mama. I'll do anything...everything untuk pastikan kita sentiasa bahagia. Tina & Mama bangga sangat dengan abah. Willing to do anything untuk Tina & mama... semoga tuhan sentiasa merahmati & memberkati hidup kita..Amin..

1 comment:

lily azliyana @ mama zara said...

nmpak best jek cheesecake abah tina tuh..hehe..happy belated besday to him ye..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...