"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, April 15, 2010

Blog Mama Sudah DiJelajah Oleh En. Ben... TQ

Allah..tuhan aje yang tau betapa panasnya malam ni. Mama terjaga pukul 2.30pagi.. buat susu sebotol untuk Tina. Siap jek dia menyusu (mesti tunggu dia menyusu ok.. jangan sumbat je susu pastu tido ke..wat keje lain..kang lain jadinya...) mama pun capai tuala dan bersiram sekejap. Panas teramat.. tak tahan.

Selesai sudah..mama pun mula la online... hehehe..dari satu blog ke satu blog mama jalan. Sampai kat blog En.Ben, hah..mama browse2 gi kat 'jelajah blog' after baca n3 terbaru dia..yuhuu..haluu..mama nampak nama blog mama disana..dalam n3 dia! Hooray!! DISINI

Terima kasih kerana sudi turun melawat kawasan ye En. Ben.. mama menghargai sangat bantuan dan komen En.Ben tu. TQ TQ TQ....

Aiyoh..suka giler ada org wat n3 untuk kita ek. Gitu rupanya rasa dia...


1 comment:

BEN ASHAARI said...

sama sama ..semoga sukses yer ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...