"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, April 21, 2010

Blogger Friendship Award >>>5-FIVE-KHAMSAH- :)


Dengar sini.. dengar sini...!!! Mama dapat award lagi kuang..kuang..kuang.. & kali ini Blogger Friendship Award dari kawan-kawan tegar ku iaitu.. mamanajla & mamamya. Thank You kengkawanku.. dengan bangganya mama tepek award ni kat blog..

Ada syarat pulak tu nak tepek award comel ni kat blog...haih..
~Copy award ni macam dapat Grammy Award.
~Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni.
~Tajuk post korang mesti ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH- :)

1- FIVE name that people call you
a) Ayang - ni hubbyku yang panggil.
b) Along - mak abah & seluruh keluarga mertua yang panggil
c) Mama - for sure Tina yang sebut
d) Saloma - sorang pakcik kat tempat keje lama yg panggil..nape? ntah ..mana tau..
e) c'cha - bekas2 bos2 mama yang selalu panggil nama ni.. skarang dah tak keje, nama ni simpan dalam frame ek..


2- FIVE important dates in your life
a) birthday daku - 21/3
b) birthday abang sayang - 3/2
c) birhday my lil princess - 22/10
d) tarikh nikah & sanding - 19&20/11
e) pindah rumah baru - 7/4


3- FIVE things that you done yesterday
a) Semua keje rumah
b) suap Tina makan
c) FB & Blogging
d) telefon mak & abah
e) jalan-jalan rumah kakak iparku..


4- FIVE ways to be happy
a) Tina happy
b) jalan-jalan dengan abah & Tina
c) tanam bunga, tanam sayur..owh...
d) tengok hasil tanaman menghijau, berbunga2 cinta..
e) telefon mak & abah


5- FIVE favourite movies
a) upin ipin geng
b) Titanic
c) syukur 21 - citer wayang pertama masa bercinta dulu hehehe
d) Gerak Khas the movie - citer wayang ke-2 bercinta..pas tu tak de wayang2 dah..
e) Nagina - syok wo! citer ular


6- FIVE favourite hobbies
a) surf internet - fb & blog
b) gardening
c) belek majalah deko
d) membaca
e) jalan tempat yg best2 mcm ssf.. ada byk menda nak tengok..


7- FIVE favourite people
tak 5 ah.. semua pun favourite. Kang letak 5 je ada pulak yang kecik ati kang..susah..


8- FIVE favourite places for vacation
a) tempat2 yang penuh dengan tanaman mcm cameron tu..sejuk..nyaman..
b) tempat yg selamat lil princess bermain & bergembira
c) berangan nak gi tempat yg ada salji real..bila la agaknya..
d) alam semulajadi mcm air terjun tapi tak suka nyamuk & segala jenis menatang
e) pangkor - tempat honeymoon!


9- FIVE reasons you answers the survey
a,b,c,d,e - sebab nak completekan syarat award


10- FIVE persons to tag
Lily Azliyana - mama zara
siti mrsdjones
mama syafi
zai
Riena - mama aneesa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...