"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, April 10, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...


Semalam..sorang kawan mama mintak tolong pasal blog. Katanya nak copy header blog orang tu masuk kat entri dia and nak link. Dia tak tau nak buat. So, mama dengan senang hatinya tolong share ilmu yang sinipis rambut dak kecik baru lahir tu kat dia. Alhamdulillah menjadi katanya...

Dia ada bagi mama address blog yang dia nak copy tu.. mama pegi tengok sekali lalu coz nak cepat .. dia sedang menunggu. Dan bila mama ziarah blog dia..mama nampak entri dia tu.. "saya mahu blog saya dijelajah oleh Ben Ashaari kerana..." oowwhhh... ini rupanya keje dia..dlm hati mama berkata...

Malam ni..mama pergi lagi blog Ben Ashaari ni.. membaca post-postnya.. hmmm... menarik.. tersendiri.. dan blog ini mempunyai ramai follower.. hmmm...apa rahsia dia ye?

Jadi mama taknak lepaskan peluang lah berkenalan dengan otai dunia blogger nih.. dan.. SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

" saya ingin sangat mempunyai follower yang ramai tapi tak tau cara terbaik menarik pembaca blog datang ke blog saya. Lagipun.. kalau nak difikirkan..saya menulis blog peribadi..kisah kehidupan kami..tak yakin ramai orang sudi nak baca pun. Saya pun teringin nak dengar pendapat otai blog tentang blog saya.. sangat teringin..
Jadi En Ben.. jangan lupa tinggalkan coretan eh buat saya.. kasi ilmu sikit supaya blog saya lebih mantop akan datang..itu saja.."


Owh..panjangnya "kerana ku.." En.Ben..sudi-sudikanlah ye...

6 comments:

BEN ASHAARI said...

insyaAllah ... ada harapan ..sama sama tlg ek..

Ismaliana Bt Sulaiman said...

ehhh...ko pun join jg ke long...hehehe...x per,kita mmg kene selalu blaja n minta p'dapat org yg lebih pandai kan....aku dah kene jelajah semalam..alhamdulillah follower pun dah b'tambah.... ko punyer ni kira mantap la..nak di bandingkan dgn aku punyer tuh.....:)

Lelord said...

hahahahah ko best la Is, En Ben dh jelajah kan. A'ah la along...ritu pn aku blajo ngan ko camne nak link2 ni huhuhuhu

Qistina's Mama n Abah said...

Is - ala is jgn la ckp camtu..malu ai tau...

Lela - Mari kita amik giliran!

Qistina's Mama n Abah said...

Terima kasih kerana datang berkunjung en.Ben... owh..happynya..

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

guling2 jap kat blog ni sambil tengok Qistina yang comel...muehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...