"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, April 11, 2010

Segmen Baru : Jelajah Blog Ibu


Dah petang baru dapat bukak blog hari ni. Sangat sibuk. Hehehe.. pertama blogwalking mama pergi Blog En.Ben dulu. Apa citer dia harini ek..?

Owhh... ada segmen baru la. Jelajah Blog Ibu. Wah.. mama nak jugak join.. Jom Join para Ibu!! Ini dia apa yang perlu dibuat.. kira syarat segmen la gitu:


1 ) HEADER blog BEN ASHAARI - done

2) linkkan ke entri ini .. - done

3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda ..

" Blog Nur Ain Qistina adalah tempat saya mencoret segala suka duka perjalanan kehidupan saya bergelar seorang ibu buat seorang puteri comel berumur 2 tahun 6 bulan pada tarikh post ini dibuat. Saya menulis segala tentang perkembangannya, pencapaiannya, permainannnya, gayanya dan segalanya tentang dia lah. Ada selingan pelbagai cerita lain juga..Bukan nak membangga ..sekadar berkongsi cerita terutamanya dengan ibu-ibu blogger sekelian..itu sahaja. tak kurang tak lebih"


4 ) dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..

Saya tahu dari blog En.Ben lah sebab blogwalking pertama saya bermula di blog En.Ben dan saya ternampak post segmen ini...



Para Ibu sekelian..jom join! Klik kat header En.Ben tu ye..


4 comments:

Lelord said...

jom memeriahkan suasana

Zaidah said...

zai pun sertai jugak...jom pakat2 join...

kakyong said...

wah jelajah apa ni..
nanti nak godek2 dulu apakah ini...

BEN ASHAARI said...

joommmmm ..erk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...