"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, May 15, 2010

1st Season - CUTE BABY IN BLUE contest


Miahahaha... contest glamer nih semua orang tau dah
jadi mama nak join jugak..

Contest adalah anjuran suziey & ina momguess
Ada syarat2 jugak tau..gi tengok kat SINI


Ini dia gambar contest mama..
v
v
v
v
v


nama: nur ain qistina binti mohd noor hisham
umur: 30 bulan
d.o.b : 22 oktober 2007


"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG / LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZED PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"


contest end 15 May @ 2:00pm

9 comments:

Diamilikku said...

cayalah gambar tina...gud luck tina dearie....ingat nak masukkan jugak alesha dan aisy...tapi takde ggambar lagi...nanti2 lah

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck qistina...

[-suziey-] said...

salam terjah..checked n aproved..good luck ok..thnaks for joining:)

mama zharfan said...

salam ziarah sambil tgk pic..good luck!

mamalieyna said...

good luck! ^_^ my arif pun join gak..hehe..

Sha@Mama Tina said...

Sue - ala..nape tak join..kan da tutup da...

Sha@Mama Tina said...

Ibu damia - ayu tak joinkan aleesya & ayyunnie ke?

Sha@Mama Tina said...

suziey - thanks!

Sha@Mama Tina said...

mama zharfan - terima kasih sudi berziarah rumah kecik tina... kita dah follow awak.. dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...