"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, May 15, 2010

BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE CONTEST

Contest mood in the air!
kali ni mama nak join contest anjuran N.A.I sempena birthday anak bujang dia yang pertama



Ok.. kita upload gambar contest ye..

v
v
v
v
v

Photo Frames. Film Strip

Photo Frames. Film Strip

Nama Anak : Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham
Tarikh Lahir : 22 Oktober 2007
email Mama Dia : mama_echah@yahoo.com.my


Mama nak tagkan contest ini kepada...jeng...jeng..sape..sape..
MAMANAJLA
yeay..anda bertuah..

OK..Ok.. siap..sape nak join click kat contest banner ye!

6 comments:

Lelord said...

ekekekekek aku ke tu

@>--ummi zahra--<@ said...

gud luck yer tina..lame aunty tak jengah tina..

N.A.I said...

Wokey dh terjah..tq.

Sha@Mama Tina said...

lord - kalau bukan ko sape la lagi ye tak..hahahha

Sha@Mama Tina said...

ummi zahra - thanks sudi singgah. Tina dah lama jugak tak gi umah ummi tengok zahra la..

Sha@Mama Tina said...

N.A.I - terima kasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...