"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, May 15, 2010

Drypers Wee Wee Dry Snap, Send & Win Contest



Kami amat menghargai sokongan anda selama ini, justeru kami membuat keputusan untuk menganjurkan 100 Parti Hari Jadi untuk anda!

Dari sekarang hingga 15 Nov 2010, hantarkan seberapa banyak gambar si manja comel anda memakai Drypers Wee Wee DRY dan anda berpeluang memenangi Parti Hari Jadi untuk jemputan 30 orang yang hendaklah diraikan pada tahun 2010 di KFC terdekat anda.

Segalanya akan diatur rapi - termasuk kad jemputan, perhiasan, makanan lazat sehingga menjilat jari, permainan dan juga beg hadiah - kerana andalah yang menjadikan kami jenama lampin bayi No.1 di Malaysia.

Untuk pertanyaan, sila hubungi agensi terpilih kami di 03-5635 1391

(Isnin - Jumaat, 10 pagi – 5 petang, kecuali hari cuti umum) atau

Talian Khidmat Pelanggan Drypers di 1-800-88-9988

1. Tangkap gambar si manja comel anda yang memakai lampin Drypers Wee Wee DRY.

2. Hantarkan gambarnya kepada kami melalui cara-cara berikut:

a) MMS :

1. Ambil gambar,
2. sertakan maklumat dengan format berikut: Drypers <,> nama penuh ibu atau bapa <,> No. KP ibu atau bapa <,> nama penuh anak <,> No. MyKid anak
3. hantarkan ke 016-3399950.

b) Pos :

1. Ambil gambar,
2. sertakan maklumat berikut: Nama penuh ibu atau bapa,No. KP ibu atau bapa, nama penuh anak & No. MyKid anak.
3. Hantarkan ke Alamat di bawah:

Peraduan “Snap, Send & Win” Drypers Wee Wee DRY,
Peti Surat 3030,
47509 Subang Jaya,
Selangor.

3. Kami akan menelefon anda jika anda memenangi Parti Hari Jadi!


*******************************

Susah betul nak dapatkan iklan ni jadi mama jumpa kat http://mamafc.com mama tumpang copy ye mamafc.. saja nak war-warkan kepada semua ibu-ibu blogger sekelian. Jomlah sama-sama meriahkan contest drypers ni..mana tau rezeki anak masing2.. dapat birthday party free..sape tau kan!

3 comments:

MeRy said...

I got to noe abt this contest few mths ago......but never join.

churalliya said...

nak minta izin copy paste ayat2 kat sini bleh tak?

Sha@Mama Tina said...

ayat drypers ni..? tentu boleh..saya pun copy dari org lain punya blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...