"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, May 5, 2010

Enfamama Club Redemption Gift

About 2 weeks ago mama mintak tolong kawan keje lama tolong faxkan redemption form. Macam belum pernah redeem apa-apa pun kat enfamama club sebelum ni. Lagipun Tina dah tak minum enfa, so leceh sikit la nak kumpul point. So, this time mama nak cuba redeem!

Semalam pagi.. cik abang nationwide courier service pun call kata nak hantar bungkusan. Malas nak tanya. Sebenarnya dah lupa tentang redeem form tu.



bekas susu ..yang mahalnya ada logo meadjohnson! Mana ada jual kat kedai ek.. :)




maternity t-shirt.. favourite kaler..




Both redemption item..


Hehe.. mama happy sangat.. seronok la redemption berjaya walaupun sekadar maternity t-shirt & bekas susu aje.. jadilah.. TQ MEADJOHNSON!

3 comments:

mamalieyna said...

asal benda dpt free mmg best sesangat! hehe..ok la tu, berbaloi juge ^_^

Lelord said...

aah la longg aku pn x redeem najlaa pun dh x minum gak enfa

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

baju maternity?/ ader peluang nak pakai tu kalau qistina nak adik lagi..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...