"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, May 18, 2010

IMANINA CUTE GIVE AWAY


Ala..la..la..la...comeinya..tembamnya Imanina nih..geram tengok
And actually mama telah ditag oleh mamanajla untuk join contest ini

Give away ini adalah anjuran Emacupcakes okeh. Sila semak syarat2 penyertaan kat SINI ha!

Dan ini dia gambar family kecil mama...

*
*
*
*
*


Dan sekarang adalah masa untuk menge'tag' orang lain pulak..hehehe
mama zara
mama zahra
siti mrsdJones
mamamya
mama syafi

sudah siap!

5 comments:

Lelord said...

ekekeke mamamya dh buat setelah di tag ngan aku

mamalieyna said...

good luck...kita pun ada join gak..hehe..

Sha@Mama Tina said...

Lord - hahaha...aku tak kira. aku nak jugak tag dia

Sha@Mama Tina said...

mamalieyna - good luck yek..sape tau rezeki kan..!

mrsdjones said...

Ok, mari kita join!Thanks for tagging, Sha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...