"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, May 8, 2010

LollyTot .. Tender Gift For Little Ones

LollyTot Baby Online Store

Have you ever heard about LollyTot?
Have you ever seen those banner above?
Not even once? Oh no... ruginya!

WHY?
Coz LollyTot is a cute & fashionable store for your little ones. Its true.. the have wide range of little ones stuff like good quality of clothing, all sorts of very cute accessories and toys. More, they also have party gift pack, educational DIY handicraft and all this will be yours at a very affordable price

Didn't believe me? So come and see some of the item that catch my eyes..lots of them may be catch yours too..






So how? Wanna see more.. ok ok..
HERE

At LollyTot, they welcome any enquiries, suggestion and even comments from all of us. Try them..you will be happy with their services.

Do drop by and pay a visit to their colourful store. You will find it so interesting! Just like I do..


WAIT!
Psst.. psst..
LollyTot is giving away Free Baby Gift & Free Delivery for YOU..yes YOU
all that you have to do is

browse HERE and see yourself
hehehe... kalau nak tau kena la tengok sendiri ye tak?
memang lah LollyTot nak bagi free tapi ada la caranya weh..!
tak bestlah semuanya nak spoon feed

tapi sengaja untuk membuat korang teruja.. sengaja la mama nak letak gambar-gambar free gift yang LollyTot nak bagi nih.. Ni Ha..


So.. whats there to wait?
Drop By TO :-
LollyTot Baby Online Store

4 comments:

mamalieyna said...

comei2nye.. bestnye kalo dpt sume2 tu free..hehe.. :p

mrsdjones said...

Nak elmo! ish kena buat satu entry ni! Happy mothers day Sha! =) Pergi celebrate tak?

prince n princess mum said...

So cute!

Lelord said...

macehh along for the info. Aku pun mau turut serta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...