"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, May 7, 2010

Mama Rindu..!

Peti ais mama. Ye la mama rindu peti ais mama yangs edang rosak kat kedai nu. Pagi tadi call kedai kata tokey dia, peti ais tu dah siap repair cuma belum cuba on balik. Nak kena check sama ada sejuk ke tidak..

Alahai.. rimas betul la takde peti ais nih. Terasa pentingnya peti ais mama yang antik tu. huhuhu... dengan barang-barang yang biasanya dalam peti ais kena letak dalam besen..2 besen pulak tu.. aih...cepatlah sihat peti aisku!

3 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

alahai mesti rasa susah nak wat keje..

harap2 encik peti ais cepat sihat ye..

Zaidah said...

zai tak bleh hidup tanpa peti ais....klu peti ais rosak manalah zai nak letak PSI...huhuhu

mamalieyna said...

mmg susah takdo peti ais oo.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...