"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, May 5, 2010

Qistina Won Participant Prize In >>>> HUGGIES HUG ME IN RED CONTEST


Beberapa minggu lepas mama dapat email yang mengatakan Tina dapat participant prize dalam "Huggies Hug Me In Red" contest. Mama dah lupa pun bila hantar penyertaan. Tapi dah dapat tu..alhamdulillah lah.. walaupun hanya participant prize aje.

inilah gambar contest yang mama hantar..


Dan harini.. cik abang nationwide hantar bungkusan lagi. Mama tak sedar pukul berapa dia datang tapi dia tinggalkan bungkusan kat dalam gate. Dan cuma tinggalkan note suruh call dia semula je. Mama dah call dah..



ini bungkusannya...




dan ini apa yang ada kat dalamnya... kat gambar contest red tumbler..yang sampai kuning pulak..habis dah yang merah agaknya..



Anyway mama happy berganda-ganda minggu ni. Dapat redemption gift..dapat participation gift.. bila la agaknya nak dapat grand prize ek..hahaha... berangan mama berangan...

Ok lah TQ HUGGIES for the gift!

3 comments:

Lelord said...

congrates

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

tahniah (^_^)
aitu, plan nak join gak, tp cam malas nak hantar penyertaan.hehehe

MeRy said...

Congrats..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...