"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, May 27, 2010

Selsema & Alahan - Day 2

Bangun pagi ni mama tengok keadaan Tina beransur kurang. Walaupun selsema tu menyebabkan hingus cair sentiasa meleleh keluar dari hidung Tina makan bubur nasi dengan kicap masin begitu berselera sekali. Biasanya memang macam tu, kalau demam atau selsema Tina memang tak suka sangat makan berlauk. Dan mama rasa itu lebih baik supaya mama dapat mengawal tahap alahan dia dari jadi semakin teruk.

Pukul 1 pagi tadi Tina muntah kali pertama utk malam ini.. air plain je yang keluar..

Mama pun nak rest la dulu.. kang kalau Tina bangun ..batuk.. mama nak kena bangun lagi.. Nite semua!

2 comments:

adda said...

kesian qistina.. syafi kalau selema batuk pon camtu gak.. kena asyik tukar cadar n sarung bantal aje.. semoga qistina cepat sembuh

Diamilikku said...

day 3 : insya allah tina akan pulih sepenuhnya...sha take care sama tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...