"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, May 1, 2010

Wasiat???!!!

Mama dapat wasiat.. dari kawan mama Puan Ismaliana a.k.a mamamya & Puan Norlela a.k.a mama najlaa. Aiseh bersama-sama together2 pulak korang kasi wasiat ni kat mama ek... hehehe wasiatnya adalah..

v
v
v
v
v


Ni ha! Tara... seekor lembu yang sangat sihat..besar bagai johan. Aih lela & Is wasiatmu ku terima dengan senang hati lah.

1.Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)
Woit korang..terharu sungguh dapat peluang jaga lembu sihat nih..Thank you.. ( sambil lambai tangan ala aznil)

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..hahaha
Ha..bagi balik ye.. 7 yang paling bertuah adalah : mama najla, mamamya, mama zara, mama zahra...hehehe

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat
Dah bagitau dah kat chatbox memasing

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
1) makan & minum - tak kiralah makan apa..tak kira minum apa
2) dok perati Tina main. Dak comel nih kang ntah pape je dia buat
3) menyapu

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
Mama ni cerewet sikit okeh..yang nampak pelik dimataku ini sangat payah nak masuk mulut..

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
300 orang termasuk geng-geng main zynga games. Yang lain semuanya kawan-kawan sekolah, kawan belajar & kawan masa keje

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
Aiseh mengimbau kenangan silam la pulak ek.. kami kenal kat UiTM Johor ( Segamat ) masa sesama belajar kat sana. Mamamya & mama najla..jangan kata korang tak tau okeh cerita cintaku yang glamer itu! Dari 1999.. lepas 6 tahun kawan pada Jun 2004 bertunang dan akhirnya November 2005 kawin ... October 2007 Tina lahir..

Sesiapa yang mama bagi wasiat nih berbanggalah menjaga lembu masing2 ye.. kepada mama najla & mamamya.. aku sengaja bagi balik lembu kat korang.. jaga tau!

1 comment:

Lelord said...

ekekekekek komander grobb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...