"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, February 2, 2011

Mama Dapat Multi Grain Cheerios 300g Free



Siyes.. Mama dapat banyak free gift dari FaceBook. Ini yang terbaru selepas Flip Flop Orange aritu..

Mama join Multi Grain Cheerios Contest.. ingatkan tak berjaya menempatkan diri sebagai 1000 peserta..rupanya memang rezeki.. hehe

Baru semalam gi C4 abah kata nak beli Trix..tapi harganya boleh tahan mahal. Hehe..abah..cheerios ni untuk abah ye..ganti trix

Terima Kasih Nestle!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...