"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, March 11, 2011

2 Beranak Yang Gile Ikan????

Inilah kisahnya..


Ini anak daranya..





Ini lagi aksinya..





Ini pulak abahnya..





Ini satu lagi aksi manja anaknya..





Semuanya kerana ini..



Haha..gambar mama dia je yang tak ada sebab tak de orang nak amikkan gambar..selamatlah mama dari menjadi mangsa gile ikan..

As for the fish donut..ok la..not bad rasanya pun sedap apalagi bila cicah dengan mayonis. Tina memang suka cicah-cicah ni..

Sape belum cuba..baik cuba..sedap!

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

hehehehe..
ayu ada amik gambor umai ngan fist donut..
heheheheh..lama dulu..

Mamamya said...

blm sempat nak mencuba lagi lah long...aritu pi KFC lupa lak nak order.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...