"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, March 23, 2011

Aiseh..Terkena Lagi!!

Huhu..

nak reveal produknya..kang kene saman pulak tak pasal2

Tapi memang sangat pelik

Dah banyak kali beli cip kentang dalam botol

tapi tak pernah pulak yang berkulat & bercendawan walaupun dah dibuka berbulan lepas

paling tidak pun.. lemau jek

tapi yang kali ni

kami beli gaji lepas.. cip kentang dalam botol jenama terkenal weh!

belum sebulan bukak.. makan..simpan..

pagi tadi tengok dah bercendawan..berkulat..lembap..

huhu..

bulan ni dah 2 kali terkena..

Aku ke yang tak berhati-hati semasa membeli?

Tapi dah check dah..expired date.. belek botol..

terkena la jugak

hmmm...

aku la yang lalai agaknya

2 comments:

Lelord said...

hehehehhehe iyer arr tu kot...

Mamamya said...

aku klu blei x penah nak simpan2 long...terus 'lenyap' kene makan dgn anak2 kat uamah ni...jd,x penah lah mengalami situasi mcm ni....mgkn masuk angin kot....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...