"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, March 27, 2011

Berjaya Lagi..Hooray!!

Perjalanan nak fully potty train & diaper free belum pernah berhenti dari diari mama & Tina

Dengan kejayaan men'diaper free' kan tina waktu siang

kemudian

Mama mulakan perjalanan 'diaper free' malam hari pulak

setelah berjaya dengan bintang-bintang berkerlipan

Tugas & tanggungjawab mama belum selesai

sebab Tina masih berdiaper waktu 'poo poo'

ohoho..

Dan kini mama umumkan yang Tina sudah berjaya di 'fully potty train' kan

dengan berjayanya mama memujuk Tina poo poo di toilet

pheww! .. what a relieve

So mama mengumumkan bahawasanya pada hari ini

27 March 2011

Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham

Sudah Berjaya Di 'fully potty train' kan


v
v
v
v
v
v


kenangan menunggu..sama2 mencangkung didalam toilet




Good Job!



Sijil tanda tamatnya perjalanan potty train dengan jayanya..


Hehe

My girl is a big girl now

Luv u la Tina..
..hmmuaaah..




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...