"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, March 22, 2011

Botol Air BPA Free

Masa gi celebration semalam sempat mencari botol air BPA Free baru untuk Tina

Yang ini mama pernah beli dulu warna pink

Pureen jek

harga pun tak mahal

RM10.90 je

yang pentingnya BPA Free




Dalam pada tu sempat jugak Tina mencapai satu botol bedak carrie junior. Memang mama cadang nak beli. Memang dah bagitau kat dia pun
Tiba kat rak jek..dia pun capai & cakap
"ha..bedak carrie junior ni..ambik satu"
hihi
tak mahal..botol besar RM8.90



suka betul dapat bedak carrie junior ni
memanjang nak pakai bedak je la anak dara ni..
:)

12 comments:

mummy_ayu said...

ayu pun aru beli ari tu botol free BPA nie..pureen gak

Sha@Mama Tina said...

At least harganya masih reasonable la pada sha..

dieya said...

tina tengah kira one.. two.. action.. sambil pegang bedak baru? :-)

lily azliyana @ mama zara said...

samelah sha..kite pon klu nak beli botol2 bpa free ni pilih jenama pureen or anakku jek..harga reasonable..=)

Sha@Mama Tina said...

Dieya - dia sibuk manage jari dia nak buat peace tu sebenarnya..hihi..

Sha@Mama Tina said...

Lily - ye la Lily..masih reasonable untuk ditukar selalu..kalau yang mahal2 sangat ni alahai...faham2 je la..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

my doter pn baru tuko gak, dr dlu lg sy de mention asben psl bpa free ni.. bler ai bli die tak kenan plak botol tu, ye la yg bpa free nyer botol die kaler kuning sket kan, tak lawoo.. bler kerajaan umum, br la die seniri pi carikk.. tak caya ngan kenyatan saya.. huhuhu..

Sha@Mama Tina said...

Leily - husband saya pun tak tau sgt hal2 BPA ni mulanya tapi sebelum qistina lahir dulu sy dah inform kat dia psl BPA..so dia tak terkejut la sy nak tuka botol baru :)

Diamilikku said...

lama tak BW..huhuhu...sha sihat ker??? hurmmm su pun dalam proses nak tukar botol susu BPA free nih...tapi takde masa lagi..sian anak2...ummi rasa bersalah sangat2 nih

Mamamya said...

belum sempat nak mencari botol free BPA ni...babanya plak dah nak out-station....:(

Sha@Mama Tina said...

Sue - lama tak dengar citer sue..gi BW kat blog pun sesungguhnya malas nak komen..nak baca jek hihi sowi..

takpelah ummi dia sibuk sangat ye..ada sket masa kang singgah la kedai baby..capai la anakku ke fiffy ke pureen..pun ada yg free bPA jugak tu..

Sha@Mama Tina said...

Is - alahai..camner la aku nak tolong ko ek is..sian la pulak kat gebu2 & hero tu.. camner ni..???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...