"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, March 21, 2011

Happy Birthday To Me..

Haih..dah tambah umur..lupa birthday sendiri
bila hp berbunyi sebelum kul 12 tgh malam td terasa pelik
sape la yang hantar sms malam2 buta ni..

Rupanya
" Happy Birthday sayang..Muah!"

Dapat birthday kiss 4
hahaha...
Dah..lain2 citer esok jek
Jom tido!

4 comments:

mummy_ayu said...

happy buzzday to u!!!!

Mamamya said...

happy b'day to u......cptnya masa berlalu rasa aku baru je buatkan cupcakes utk b'day ko...hehehehe...bertambah lagi usia kan....:D

Sha@Mama Tina said...

Mummy Ayu - thanks :)

Sha@Mama Tina said...

Mamamya - is..a'ah la kan. aku pun baru terasa mcm semalam baru ambik cupcakes birthday..hihi..

Dah 3 series ++ dah kita ni rupanya ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...