"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, April 23, 2011

Jom Sarapan!

Ni menu sarapan pagi nih..





jemput2 pisang & kopi o

Untuk abah pagi tadi pun bekalkan jemput2 pisang jek buat sarapan. Arini kan sekolah.. :)

Jom..jemput sarapan..

3 comments:

Mamamya said...

sedap tu jemput2 pisang....klu makan ptg2 pun sedap...aku buat nasi lemak arini....anak2 balik sekolah terus terkam tudung saji...:D

Lelord said...

lom bekpes...baru jek bangun rendam daging online dulu

dieya said...

tak breakfast, lunch je terus jap lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...