"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, April 15, 2011

Redjambu first giveaway


Kawan2 ku sekelian..do me a favour please, saya join satu GA diRedjambu Store.. tolong vote status saya dengan klik "LIKE" ..please..please..

Apa yang perlu anda lakukan:

1) pergi ke link ini:.

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=203302886368415&id=1368178150

2) Please klik "LIKE" pada status saya yang join GA tu

Itu sahaja..thanks a lot!!


P/S - Jom la join. Nak join tak?.. Klik SINI.. Hadiah dia besh2 tau. Tak caya cuba pegi klik & tengok..rugi oo tak join..

2 comments:

dieya said...

good luck k sha! memang best lah hadiah tu!

Sha@Mama Tina said...

Thanks Dieya .. huhu sebab best la berharap dapat salah satunya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...