"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, April 7, 2011

SCA Nak Guna Gambar Tina Utk "Parenting Circle" Diorang.. Yeay!!

Mama baru dapat call pagi ni dari Jasmine, SCA yang mintak izin nak guna gambar Tina untuk diorang punya " Parenting Circle" terbaru..

Rupanya diorang ada browse blog mama dan 'terberkenan' dengan gambar yang satu itu

Mama? Off course la suke! Mama pun mintak izin dengan abah dah. Abah setuju.

Thats' just a piece of phone conversation jek la. SCA akan email mama katanya untuk bagitau gambar Tina yang mana menjadi pilihan diorang..

Hehe..mama suka sangat harini. Hajat nak tengok gambar Tina dalam parenting circle Drypers hampir menjadi kenyataan..

Thanks for the call ye Jasmine!

It cheer up my day




4 comments:

dieya said...

warghhhh glemernyer tina!!!
dah keluar nnt jgn lupa tayang kat sini kay!

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

wahhh..glemerlah tina nanti..hehehehe

Sha@Mama Tina said...

Dieya - hehe..mama da yg asyik dok berangan2 dr dulu..tetiba diorang call..huhu..sape tamo terima ye tak..tak kasi pape pun tak pe..asal dah tertepek gambo dia dlm tuh..hihi

wokeh..sampai jek kat tangan sok naskhah tu..akak publish beso2..k.. :)

Sha@Mama Tina said...

Lily - glamer tak glamer gak la..janji impian mama dia tertunai..tina bukan tau apa pun hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...