"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, August 23, 2013

Fevret Terbaru Dia..

Tinani sentiasa develop minat yang baru. Kali ni dah sejak sebelum puasa asyik tengok My Little Poney.. kat youtube itu.. download tubemate pun itu juga.. hari-hari itu..

Sampailah masa kami terjumpa My Little Poney ni kat AEON.. wah suka betul dia..bertunggu tanggalah mama & abah kat rak mainan tu.. addehh..

Last-last tersangkut juga 3 biji poney kecil tu kat dia.. beli kat Toys R Us..

Ni gambar terbaru.. Mencari lagi 6 ekor poney.. hai la anak..

tapi poney2 ni memang cecomel giler la korang.. mama pun suka tengok :)
Harga dia..kusmangat gak.. beli kat AEON ada dapat diskaun sket..kat Toys R Us.. takde diskaun..







Jangan dia mintak yang ini sudah.. siap berlampu-lampu..bersuara.. kaki boleh gerak-gerak.. Harga dia.. RM199.90 hukhuk..


Hat ni pun dia suka sangat.. PINKY PIE nama dia.. comel kaler pink.. pun ada suara kaki boleh gerak-gerak.. guna bateri..huhu..

Setakat termampu & tak membazir boleh lah. Minat dia.. sabar tu dia menunggu abah dia gaji hihi..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...