"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, September 19, 2013

Anugerah Brain Booster - Buat Buah Hati


Terjumpa produk ini semasa browse pasal produk Anugerah.. looks good :), kebetulan mencari "sesuatu" untuk membantu kecergasan minda si buah hati mama kan..

Produk ni menepati ciri-ciri yang mama perlukan sebab..

1 - bukan dalam bentuk pil @ coklat sebab Tina susah sket kalau kita nak suruh dia makan pil2 nih..vitamin c pun macam nak suh telan racun..huhu.. plus.. kalau benda yang dia kene makan ..kunyah2 ni dia memang banyak alasan..

2 - berasaskan pemakanan sunnah & Al-Quran..

3 - Ok la..senang nak cari & harga berpatutan

Ha..jangan lupa plak.. bila dah bagi brain booster macam ni kene la follow up dengan revision kat rumah jugak.. kalau tak.. telan sebotol sehari pun takkan ada hasilnya..huhu.. peringatan untuk diri sendiri la tu mama weh..

Ok la.. nak baca lebih lanjut boleh gi site diorang ni ye.. sila..sila

Semua ibu bapa nak yang terbaik untuk anak kan.. macam tu lah juga mama & abah..:)

5 comments:

cre8tone said...

pertama kali dengar product ni.. :)

Sha@Mama Tina said...

saya pun 1st time dengar & tengok.. nasib baik jumpa stokisnya..kalau tak mmg tak dapat. stock sold out huhu

Zaida Amelia said...

Assalaamualaikum, sya nak tnya, rasanya macam mana? pahit tk?

Sha@Mama Tina said...

W'salam Zaida.. rasanya sedap :) rasa stroberry yang very light. Cubalah..anak-anak mesti suka :)

Zaida Amelia said...

Sbnrnya saya nak beli utk sya sendiri. Sya bru 19 thn. Hehe~
Terima kasih sbb reply comment sya. Huhu~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...