"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, April 7, 2015

Buah Tangan Dari Budapest, Hungary

Buah tangan ni datang sangat jauh..
Naik flight dari budapest ke KLIA..
tido kat KL satu malam
Naik kereta ke perak pulak
Dari perak, naik bas ke johor pulak..
Ha... jauh kan perjalanan dia

Entahlah dia boleh survive ke tak kat sini. Thats the challenge dari pengirimnya.
Masalahnya tak tau sape nama2 diorang ni..

Meh la korang tengok..mungkin korang tau kot?





Macam bulb gladiolus..tapi yang kecik2 tu?

Uwaaa.. lost betul apa ke bendanya. Tapi mama memang berangan nak tanam gladiolus & tulip

Dah tanam kat pasu..ikut peraturan tanam gladiolus je la kot..huhuhu..tu pun dapat kat group GO GREEN kat fb jek

Nanti akan di update kalau2 tumbuh huhu..doakan tau

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...