"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, April 28, 2015

Update Kisah Buah Tangan Dari Budapest

Dah nak hujung April dah kita. Makanya mama nak update perkembangan positif kisah Buah Tangan Dari Budapest Hungary ..hihi.. seronoknya..

Kita buat satu2 ye..







Ok.. yang ke -2 pulak..

 Lambat tumbuhnya tapi alhamdulillah..semuanya tumbuh. Rasanya ini GLADIOLUS..



Ok..yang ke-3




Dah sangat seronok ia tumbuh sihat. Tiba-tiba..





Dia ada bunga rupanya. sweet..cute je bunga dia. Dia ni macam sejenis companion plants ke agaknya ek.. cuba bayangkan kalau banyak.. sweet!

Ok yang ni..

Macam tak berjaya sebab bulb dia ada yang busuk. Yang tak busuk masih begitu tak ada perkembangan.. hmmm... tunggu lagi lah..

Happy..hari2 nak tengok apa jadi kat diorang ni :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...