"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    2 years ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, December 17, 2009

Hilang?

Hehehe... mama mintak maaf pada kawan-kawan yang baca blog mama ni. Lama mama tinggalkan blog kan? Dah naik bersawang dah blogku ini. Ada kawan-kawan yang tercari-cari (ada ke?) hehehe..mama dan Tina...maaflah kami ikut family trip membawa anak-anak berjalan-jalan cuti sekolah ke KL dan Genting. Mama sebenarnya dipelawa oleh kakak ipar mama untuk ikut sebab agenda utama adalah berjalan-jalan membawa anak-anak bersama... lagipun nenek beriya-iya suruh mama dengan abah ikut supaya boleh bawak Tina sama berjalan-jalan dengan sepupu-sepupunya. Kebetulan mama dengan abah tak de apa-apa plan.. kami on je..

Mama akan cuba postkan semua aktiviti sepanjang di KL dan Genting. Ada banyak gambar-gambar Tina yang kami rakamkan. Macam-macam aksi... semuanya akan mama ceritakan nanti ye..tunggu!


1 comment:

Riena @ MamaAneesa said...

hehehe tak sabar nak tgu...apa la aksi tina yer..cepat2 upload yer mama tina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...