"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, September 8, 2009

Nade Nook Contest


Ini giveaway pertama mama masuk..harap-harap sangkut la shawl satu..jom join! Click kat banner tu dan ikut je arahan..senang kan..


8 comments:

Dilla Zaidi said...

gud luck ye kak tuk contest tu..

hmm..da cerdik pandai da tina skang..

lame tak jumpa die..rindu rasenye..

kalu tina jumpe sasha raya ni, ape jadi agaknye ek?hikhik

Qistina's Mama n Abah said...

Hehehe...saja mencuba..

Tina suka berkawan. Kalau jumpa budak2 dia memang suka..

lily azliyana @ mama zara said...

Gud luck for the giveaway Sha..

Ade contest pasal little bookworm tau. macam sesuai jek utk Tina sbb die pon ade banyak buku kan..jomla join..link web tu ade dlm blog saye..=)

p/s: dilla n sha ade pertalian sedara ker..hehe..

Mummy Ryan said...

Gd Luck to u mama Tina..wish u all the best!!

Qistina's Mama n Abah said...

Mama Zara - skrg jugak saya gi tgk!..hehehe...sha dengan sedara la ..senang cite. Dilla kawin dgn sepupu sha..cepat jek lily dapat 'hidu'..macam mana tau ni..?

KC..thanks kc..hopefully I ada luck besar..hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

hee..lucky guess jek. sbb dr komen2 dilla, nmpak die dh kenal n biasa ngan family sya..=)

nway, psl contest tu, sha register jek as pengguna ebay yg baru. then guna username yg sha dh daftar tu utk subcribe newslater. mcm sy mmg kebetulan pengguna ebay. so leh tros subcribe. cubela..best kan klu masuk contest berkaitan anak2. sj2 memeriahkan majlis. klu leh menang lagi best..hehe,,

miela77 said...

Salam..daku pun 1st time rasanya dtg blog nie.. berbalas kunjungan.. daku pun join gak..cuba2 nasib..wish u luck.

MeRy said...

Gd luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...