"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, October 30, 2009

2 Star Letter Again In Drypers Parenting Circle & Cerita Gelang Kaki Emas Tina Yang Hilang..

Hehehe...hmmm...nak senyum jek nih. Why? Ha..coz of 2 things :

Mama dapat call dari SCA Drypers lagi petang tadi. Kali ini mama dapat 2 star letter. Ok la tu kan. Biasalah, wakil syarikat tu call sebab nak confirmkan saiz diaper. Awal-awal call dia dah gelak-gelak sambil bagitau.."Puan..kali ni puan dapat star letter lagi"....

Mama tau dah sebab mama dah terima parenting circle tu semalam. Huh! berbunga-bunga hatiku tengok nama terpampang dalam tu..seronok giler..

Dan yang kedua..My SIL bagitau yang dia dah jumpa gelang kaki emas Tina yang hilang beberapa bulan lalu. Mama mati-mati idup ingat gelang tu hilang kat C4 sutera..rupanya terjatuh kat celah sofa rumah my SIL jek.. rezeki halal kat orang kan..jumpa balik. Ye la..bagi org yang kureng mewah macam mama ni..gelang kaki tu mahal harganya. Lagipun gelang tu mama beli masa keje dulu. Harganya tak seberapa tapi..nilainya yang sangat mahal..


So, petang tadi My SIL bagitau dah jumpa dan dia pakaikan dulu kat kaki anak dia..takut lupa letak mana. Hmm..penat gak mama mencari luar dalam rumah ni. Sampai ke halaman mama jalan..tak jugak jumpa. Actually mama mimpi jumpa semula gelang tu dah 2 kali..2 malam la maknanya. Yang semalam mama terjaga kul 3 pagi sebab mimpi gelang tu. Siangnya mama bangun awal..cari lagi satu rumah sampai laman..tak jumpa jugak..rupanya..org lain yang nak jumpakan..Alhamdulillah je la yg dapat mama ucapkan..

So..tunggulah hadiahnya ya!

1 comment:

Mummy Gwen said...

That's good news. Luckily the anklet was found. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...