"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, October 22, 2009

Birthday Celebration For The 3 Of Us

Celebration birthday Tina tahun ini private untuk kami bertiga sahaja. Sengaja .. minta maaf ye yang lain..
Tempat : Old Town White Coffee, Jusco Taman Universiti
Aktiviti : Makan-makan bersama Tina

Photo Frames. Snow Flake Heart



Photo Frames. Gift Boxes

Photo Frames. Gift Boxes

Photo Frames. Red Boxes

Photo Frames. Red Boxes

Photo Frames. Gift Boxes

Photo Frames. Gift Boxes

Photo Frames. Gift Boxes




4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

HAPPY 2ND BIRTHDAY TINA!!!!!

Sorry aunty baru smpat nk wish harini. blogger dh kena blocked kat opis so mmg susah dh nk bukak2 blog slalu. kt umah dh penat melayan Zara plak..=p

Apepon, smoga Tina sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik, berbahagia n ceria2 selalu k..Be a gud girl..=D

pssst..Suka sgt gmbar family Sha yg atas skali tuh..soooo sweet..hee..

Diamilikku said...

your daughter really represent you...muka seiras...ada contest muka anak mak seiras silalah join ye..mana tau ada rezeki menang...heheh..btw..happy birthday tina...

Mummy Gwen said...

Happy 2nd Birthdy To Tina!! She is such a cutie pie. I like quiet family celebration..hehe..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Happy Belated Birthday to Tina.

I like her little pony tails. So cute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...