"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, October 22, 2009

Happy 2nd Birthday My Princess..



<>

Click to play this Smilebox scrapbook: My Little Angel

Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
Make a Smilebox scrapbook

Tina sayang.. Have a wonderful birthday. Mama & abah doakan Tina sentiasa dilindungi ALLAH, sentiasa sihat, cergas, gembira dan bahagia disamping mama & abah. Mama & Abah sayang sangat kat Tina tau sayang! We will love you alwayz & forever ...

2 comments:

Orked said...

Hepi besday tina..moga panjang umur, murah rezeki n mejadi anak yg baik..

Anak kite pn baru masuk 2 tahun 23 Oktber baru2 nih..moga anak2 kite sihat2 je..jd anak yg bijak..

awak leh emailkan gambar bay in walker kat kancil_biru80@yahoo.com..

lagi satu, kite nak tanya, macam mane nak buat gambar tue org tak leh copy..kite tak pandai ler nk buat,,ajarkan ek..

Qistina's Mama n Abah said...

Salam orked..

Hepi besday jugak kat Aqilah. Semoga sentiasa ceria, sihat dan terus belajar...

Hehehe sebenarnya kita pun tak pandai. Kita tengok kat blog orang lain. Kita tengok kat blog nih..

http://c33ram00n.blogspot.com atau pun yang ni..
http://www.nadira-barry.blogspot.com/

Selamat mencuba ye..Gambar contest nnt kita email...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...