"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, October 31, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

Hmm.. contest lagi ye..banyak betul contest sekarang nih...tak pe-tak pe..jom cuba..


Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST


BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)


Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun


Kategori A : baby gurlKategori


B : baby boy



Hadiah :


-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategoriSponser dari Babyumishop


- 1 helai baju baby bagi setiap kategori Sponser dari IT @ RLiiT'S Beutique & Beauty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah


- 1 Diaper StackerSponsor dari Moms&babyshop



Syarat Penyertaan:
- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda


- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini


- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda


- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.


- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)



Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (
http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Sponser 3 : Moms&babyshop (
http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)



- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.


- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.


Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.
Selamat Bercontest..


*************************************************


Pic untuk contest kali ini ialah...


NUR AIN QISTINA BINTI MOHD NOOR HISHAM


2 TAHUN

Mama pun pergi jugak ziarah blog-blog yang jadi sponsor contest umidanish nih. Ini info-info yang blogger lain patut tau tentang blog-blog diorang nih :

BabyUmiShop - Menawarkan pembelian secara online untuk CD (cloth diaper ), diaper stacker,breastfeeding gadjet, tupperware malahan Bio Aura punya penapis air pun ada sekali. Tak percaya gi tengok sendiri kat sini

Moms And Baby Shop - Juga ada menawarkan CD jugak..untuk lebih pilihan la kan..ada jugak produk Jusmate 5 untuk ibu-ibu melangsingkan badan..hehehe...padanan yang bagus la. Bijak Moms And Baby Shop nih

IT @ RLiiT'S Boutique & Beauty Centre - Menawarkan pakaian wanita dan kanak-kanak dari butik dengan harga yang berpatutan malah mereka juga ada menawarkan produk penjagaan kesihatan. Procuk ECPI berserta segala penerangan ada disediakan untuk dibaca.. hmm.. sila singgah kesana ye

P/S: mintak maaf ye umidanish..blog saya ni dah di'disable right click' kan..kalau gambar contest diperlukan tinggalkan note dalam shoutbox atau komen ye..mintak ampun byk2...


3 comments:

MeRy said...

Gd luck !!
U seem joined alot of contests lately.

Dilla Ady said...

hai kak,

lama tak menyinggah ke sini...thanks 4 ur doa, kata-kata semangat n your concern ye..

gud luck la ye tuk contest kali nih..oo ye, kem salam peluk cium tuk tina for her 2nd birthday..da besar da ek...

acha pun lagi few months nk sambut 1st bufday..would feel better if dia da pandai berjalan before that age..tp cam tak leh jek..mane nak lehnye, mula lagi laju dari kaki..jerit jek keje dia.. takpe la, tetap gak cayang..hikhik..

UmiDAnisH said...

goodluck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...