"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, October 20, 2009

My Giveaway & My Dressing Barn Contest Giveaway


############################################

Contest lagi!! Kali ni mama nak join jugak la My Giveaway & My Dressing Barn Contest Giveaway yang dianjurkan oleh My Giveaway and My Dressing Barn dengan tarikh tutup pada 31 Oktober 2009 ini..

Hadiah adalah tajaan dari My Dressing Barn
berupa Victoria's Secret Cosmetic Pouch bernilai RM59.90
Menarik Sangat kan!

Menjelajah ke blog My Dressing Barn begitu mengujakan sekali..sungguh! Item-item disana sangatlah menarik. Kalau tak percaya pergilah tengok sendiri...

Antara yang sangat menarik adalah :


Brand : GUESS

Desc :
Beautiful GUESS Heart NecklaceComes with the GUESS "?" Logo in diamante
PRICE : RM99.90
PWP Price : RM89.90
STATUS : AVAILABLE


Brand : Victoria's Secret

Type : The Classic Bag

PRICE : RM169.90 - SOLD

TOTALLY SOLD OUT in VS STORES in USA - VERY HARD TO FIND!!

Also saw other selling at RM200++ for the same bag!!





Desc :A lovely wallet with lots of compartment... now don't we ladies have that many cards !! Hehehe.

Origin : Bought in USA :)

Price : Rm59.90

OFFER RM49.90


Berminat? Nak order? Senang je.. email mydressingbarn@gmail.com

sebab.. ini janji mereka kepada pelanggan..

*** Here at My Dressing Barn .. WE PRIDE OURSELVES for selling only ORIGINAL & AUTHENTIC BRANDED items ***

############################################

1 comment:

my-giveaway said...

Hi qistina's mama n abah

1-check
2-check
3-check
4-check
5-check
6-check
7-check
Total entries = 10
Random number assigned 80-89
Thank you and gud luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...