"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, October 23, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Dalam kegembiraan dan kesyukuran menyambut hari lahir Tina yang ke-2 tahun ni, mama nak join contest lagi.. dan contest kali ni ialah anjuran SMILEYKIDZ



Hadiah yang ditawarkan adalah:
Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik
~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???
Sertai online contest ini sekarang. :)



Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.



Cara2 penyertaan?

*Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
*Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
*Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
*Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
*Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
*Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
*AMARAN: no link back will be disqualified
*Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.



Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:


Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:



*Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
*Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
*Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
*Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
*Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
*Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
*Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
*SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
*SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
*Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira



****************************************


Inilah gambar Tina untuk contest kali ni..

Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham

2 Tahun


(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

~~~~~~~ Contest End ~~~~~~~

Siap akhirnya..dengan error code punya problem la tadi..isy macam-macam halangan. Anyway thanks to SMILEYKIDZ kerana menganjurkan contest dengan hadiah yang sangat menarik ini. FYI Blog mama ni dah disable right click. Jika gambar contest ini diperlukan untuk dicopy, email mama disini

3 comments:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana join ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entri ini telah dinilai.

Good Luck!!

:)
~nannoor
Smileykidz Photography

lily azliyana @ mama zara said...

Tina ms kecik leh tahan bam2..sooo cumei..hehe..gud luck Tina!!

Hadiah contest ni menarik sgt kan..free fotosession..nk join, tp tgh malas nk korek2 gmbar..hehe

Qistina's Mama n Abah said...

Lily..jom la join. Zara ada banyak gambar cantik-cantik..rugi tak cuba nasib. Menang tak menang belakang cerita..semangat nak jumpa kawan-kawan blog baru tu yg lebih sebenarnya...

Susah tul nak tgk lily update blog..blik dah penat ek...sabar eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...